woensdag 28 april 2010

Kleine wasjes, grote wasjes...

Dan zijn we weg en zien 's avonds laat de lichten van Aeropuerto Alghero. De eerste dag gebruiken we om wat zaken hier down town te bestellen. Een ROCNA anker en een klein wasmachientje.


Wel de eerste klus is alweer geklaard. Drie mannen kijken naar hoe een wasmachine werkt. Hij pakt water...wast en daarna pompt het ding het water er weer uit!

Maar voor onze "candy" stond waar hij moest komen, dat was weer een heel gedoe.


Gelukkig was het lekker weer, konden alle sta-in-de-weg zaken naar buiten en konden we tot later op de avond (zeker de eerste doe-het-zelf-dag)door werken.
(ingevoegd: 29/30 april) Het laat Henk (ons) toch niet los dat we niet gelijk alles goed hebben aangesloten, dus Henk gaat aan de slag met de directe uitgang van het fonteintje!!! ja! ja!
En dat lukt, we hebben alle wasfaciliteiten binnen handbereik met de definitieve aansluiting van deze kleine wasmachine van Candy!!

woensdag 21 april 2010

"Vaar"wel rondjes


Met de komende reis voor de boeg hebben we alvast hier en daar wat bezoekjes afgelegd en familie, vrienden en kennissen ontvangen. We waren nog even op de koffie bij Greetje en Herman voor de 92e verjaardag van Herman.


Bertus en Mieke kwamen een hapje eten en er waren wat vrienden op een borreltje. Tot later allen!