maandag 6 mei 2013

Alweer een weekje.........

Time travels fast when you're having fun!!!!
Na een lange reis, via Istanbul, Dalaman, kwamen we in de loop van de morgen aan in Marmaris. We huurden op het vliegveld een auto, dus hadden we de tijd aan ons zelf en beschikten ook nog een aantal dagen over eigen vervoer zodat we keurig wat boodschappen konden inslaan van uit de supermarkt!
De Don Mare was tamelijk vuil van het fijne stof, maar redelijk snel was alles "onder controle" en kon Henk met het klussen aan de slag. Beetje prutsen hier en wat schilderen (antifouling) daar....
Vooral de verzengende hitte was een spelbreker, we moesten weer erg aan de temperatuur wennen de eerste dagen.
Strak maar vuil



Project zonnepaneel
Inmiddels zijn we zaterdag weer in het water gegaan en rest ons nog een weekje of zo met kleinere klussen en vooral onthaasten, alles hoeft niet in "een vloek en een zucht", We genieten van de zon, het zwembad en natuurlijk de prima keuken van deze Yacht Marine Marmaris.
Het opstarten van het blog had dit jaar meer om het hand dan anders, de vooruitgang zal ik maar zeggen. Tegenwoordig maak je foto's met je mobiel, je tablet en het fototoestel en zie dat allemaal maar eens te koppelen...even een puzzel. Daar komt bij dat de andere media, als facebook of whatsapp, sneller te handelen zijn. Maar vandaag is het me gelukt!! dinsdag 7 mei!....

Het eerste project is op de kant al van start gegaan en naar volle tevredenheid van Henk afgerond.  We hebben onze elektriciteit-huishouding zo aardig op orde.

1 opmerking:

jose zei

Nou , mijn vragen in mijn mailtje zijn nu al door jou beantwoord. Valt toch niet mee hoor om zo hard te moeten werken met van dat mooie weer. Hahahaha.

Geniet maar lekker,

José