maandag 5 juli 2010

ORANJE!!!! – whhhhoooooooooooooooooooooh!


Natuurlijk doen we aan boord graag mee aan de Oranje-gekte en leven we mee met ons team in Afrika. Met dat de finale dichterbij komt kleurt de Don Mare meer oranje, wat er over is voor de totale sfeer zijn nog een vlagge-jas en een oranje boa.
In de haventjes die we aandoen, en dus tegelijk met ons de wedstrijden mee maken, zijn de bewoners meestal pro-Oranje en hebben de prestaties van Sneijder, Van Robben en niet te vergeten Van Bommel en Kuyt hoog staan.
De bookmakers doen goede zaken en het is in het geval dat Duitsland de volgende semi zal winnen (vanavond is de wedstrijd Duitsland-Spanje) het wel een moeilijke zaak zal worden. Ze duimen met ons voor een goede afloop.
De wind gooit soms roet in het eten, bij het afhalen
weet je niet waar al die vaantjes vandaan komen en binnen korte tijd zit alles als een kluwen. We kijken uit naar de komende wedstrijd en volgen verder met belangstelling de andere 2 krachtmetingen, ½ en daarna 3e en 4e plaats. Om in onze feestvreugde te delen zijn ook Trudy en Leo aan boord om de elf spelers en hun achterban aan te moedigen en toe te juichen.

Geen opmerkingen: