vrijdag 1 mei 2009

We zijn van de kant

Ik heb voor dit blog een prachtige tekst klaar maar kan het helaas niet via deze computer (een internetafe in Cadiz) overgezet krijgen. Maar dat houden jullie dus te goed.
Het is (ook hier) prachtig weer en onze vrienden Trudy en Leo zijn afgelopen dinsdag van boord gegaan. Wij alles weer gewassen en gepoets en vertrokken naar de Baie de Cadiz. Nu liggen we in Rota een heel leuk stadje waar deze vier dagen de Feria gehouden wordt. Tijdens deze feesten in Andalusie hebben ooit W.A. en Maxima elkaar leren kennen in Sevilla. De lentefeesten, het is een drukte van belang en mooie meisjes in mooie jurken sieren de het feestterrein.
Vandaag zijn we met de ferry naar Cadiz gegaan en verkennen hier de boel een beetje. Maar we komen hier ook nog met de Don Mare.
Ook Khen heeft het weer naar zijn zin en ligt regematig met zijn buikie in de zon. Binnenkort dus meer. Men zegt dat er Oostenwind op komst is, dus misschien duurt het nog een weekje voor we Gibraltar binnenlopen.

2 opmerkingen:

Leni Onasse zei

Haai meissie, de reis is nu dus echt begonnen, heel veel pret en hopen dat de wind de juiste koers gaat waaien. De clubtocht was helemaal toppie...we hebben ons heel erg geamuseerd en er viel veel te lachen Gelukkig geen nare dingen gebeurd, want je weet maar nooit. Alleen Koos en Sylvia hadden motorproblemen, eentje deed het maar.
Hele dikke knuf en doe Henk ook de groetjes van ons....

Anoniem zei

hoi hoi
hoe gaat het lekker weer de hort op
veel plezier en een behouden vaart
liefs jan en cathy xx